• All
  • Halfrond
  • Rond
  • Recht

Opties voor een Muurdoorbraak - Het realiseren van een Deurpoortal

In de bovenstaande afbeeldingen ziet u verschillende opties voor het realiseren van een brede doorgang in een dragende muur. De stalen constructie kan in verschillende vormen worden uitgevoerd; naar wens kunnen we zowel een standaard vierkante doorgang als een halfronde of ovale vorm creëren. Bekijk de bovenstaande opties op deze afbeeldingen.

Verbouw Uw Woonkamer

Heeft u besloten uw huis te verbouwen en het interieur van uw woonkamer te veranderen om de kamer ruimer, comfortabeler en lichter te maken? Dit is mogelijk door optioneel de interne muren te wijzigen en te herbouwen. Een goede optie voor uitbreiding is het verbinden van twee kamers met een brede deuropening door een brede stalen portaal in een dragende muur te creëren.

Trends in Mode en Ontwerp

Door met de laatste trends in mode en nieuw ontwerp mee te gaan, kunt u een oplossing vinden door een stalen portaal in een dragende muur te plaatsen en de muur te openen door de dragende structuur te versterken met een stalen portaal.

Onze Diensten

Wij bieden u diensten voor constructieberekeningen, tekeningen en indien gewenst kunnen wij ook het volledige ontwerp van uw interieur verzorgen met behulp van 3D-modellen en visualisatie van uw ruimte. Naast alle constructiediensten hebben we een team van bouwvakkers die uw ruimte volledig kunnen renoveren, inclusief de installatie van een stalen portaalconstructie en speciale ondersteuning.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, en wij stellen graag een goede offerte voor u op. Wij zijn professionals en voeren ons werk snel, kwalitatief en efficiënt uit. Bel ons of stuur ons een bericht; we staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw wensen voor de verbouwing van uw gezellige nest.